افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

دانستنی هایی درباره اولین غذای نوزادان

  • مادرانی که اولین بار تجربه بچه دار شدن را دارید در این مطلب می خواهیم دانستنی هایی درباره اولین غذای نوزادان را بیان کنیم همراه ما باشید .

 

از آنجا که فرنی یکی از اولین غذاهایی است که شیرخواران پس از شروع تغذیه تکمیلی ( از ۶ ماهگی) می توانند مصرف کند بنابراین دانستن طرز تهیه صحیح آن می تواند به علاقمندی شیرخواران و کودکان به غذا خوردن کمک کند.
برای تهیه فرنی ابتدا نصف یک لیوان معادل ۲۴۰ سی سی شیر پاستوریزه را بمدت ده دقیقه بجوشانید تا مطمئن شوید خراب نشده باشد و پس از اطمینان حرارت شعله را کم کنید.

سپس در ظرف جداگانه ای یک قاشق مرباخوری آرد برنج را که قبلا الک کرده اید کمی بر روی حرارت قرار داده و هم بزنید.

پس از آن آرد را  کم کم یه شیر که بر روی حرارت ملایم قرار داده اید اضافه کنید. به یاد داشته باشید که به طور معمول پیشنهاد می شود تا یکسالگی شکر و نمک را در رژیم غذایی کودک قرار ندهید، اما در مورد فرنی یک استثنا وجود دارد.به طوریکه، در زمان تهیه فرنی شما می توانید نصف یک قاشق چایخوری نیز شکر اضافه کنید.

سپس شیر ، شکر و آرد برنج را بر روی حرارت ملایم به هم بزنید تا فرنی غلیظی به دست آید و پس از خنک شدن به کودکتان بدهید. در اوایل تغذیه کودک ممکن است تنها یک تا ۲ قاشق از فرنی تان بتواند میل کند اما مطمئن باشید این میزان در هفته های بعد افزایش خواهد یافت و تا ۱۲ قاشق مرباخوری در روز می رسد.

 

 

منبع : بیتوته

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *