جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



ترفندهای درست کردن کباب کوبیده

کباب-کوبیده-2

کباب کوبیده یکی از غذاهای اصیل و خیلی خوشمزه ایرانی میباشد. معمولا ما ایرانی ها در اکثر مهمانی ها و مسافرت ها کباب کوبیده را حتما درست میکنیم امروز قصد داریم چند نکته خیلی عالی برای بهتر شدن کباب کوبیده را به شما آموزش دهیم

اگر تمایل داشته باشید کباب را در منزل تهیه کنید، از سلامت آن مطمئن هستید، معمولا برای تهیه کباب سیخی از گوشت گوسفند با چربی بیشتر (قلوه گاه) استفاده می شود.

بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.

گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.

برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.

گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.

اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.

اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید. قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)