-
اگر ميخواهيد مرغ بريان درست كنيد داخل شكم آن را ترخون كنيد تا غذاي شما بسيار خوشمزه گردد و آسان هضم شود.– اگر معده شما تنبل و ترشح آن ضعيف است ترخون بخوريد.– براي پيشگيري از تصلب شرائين و بيماريهاي عروقي برگهاي ترخون را جويده و ميل شود.
ترخون سبزی ای با طبع گرم و خشک با خواص بسیار زیاد که ما در این پست به توضیح برخی از خواص این سبزی میپردازیم. از همه مهمتر ترخون سبزی ای اشتها آور است و برای تقویت معده بسیار خوب است پس سعی کنید در وعده های غذایی ، حتما از این سبزی استفاده کنید. برای کسانی که مشکل ادرار دارند پیشنهاد میشود که ۱۰ گرم از این سبزی را در ۳۰۰ سی سی آب دم کرده و بخورید.
– براي درد مفاصل مفيد ميباشد همراه غذا خورده شود و كوبيده آن بهصورت ضماد استفاده گردد.
– درمانكننده قاعدگيهاي دردناك ميباشد و همچنين قاعدهآور است.
– كساني كه سرعت انزال دارند و ضعف قوه باه و سستي كمر ترخون خشك را با زرده تخممرغ مخلوط كرده به كمر بمالند اگر ريشه ترخون باشد بهتر است.
– براي دردهاي رماتيسمي ۱۰ گرم در ۳۰۰ سيسي آب جوشانده سپس روزي ۳ فنجان ميل شود.
– ترخون تقويت كننده اعصاب است از دمكرده آن مانند شماره ۷ استفاده شود.
– زيادهروي در خوردن ترخون باعث كم شدن شهوت ميگردد و خون را تيره ميكند.
– جويدن ترخون باعث جلوگيري از خونريزي لثه و التيام زخمها ميشود.
– كساني كه نقرس دارند از دمكرده ترخون استفاده كنند (مانند شماره ۷).
– ترخون براي دل درد و دردهاي معده كه دراثر غذا به وجود آمده است مفيد ميباشد.
– اگر ميخواهيد مرغ بريان درست كنيد داخل شكم آن را ترخون كنيد تا غذاي شما بسيار خوشمزه گردد و آسان هضم شود.
– اگر معده شما تنبل و ترشح آن ضعيف است ترخون بخوريد.
– براي پيشگيري از تصلب شرائين و بيماريهاي عروقي برگهاي ترخون را جويده و ميل شود.