افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

تاک پلو غذای محلی شاهرود

fo3956

اگر به غذاهای محلی علاقه دارید و دوست دارید آنها را یاد بگیرید حتما از دستورهای غذایی این سایت دیدن فرمایید.تاک پلو یکی از غذاهای محلی شاهرود میباشد که بسیار خوشمزه است

مواد لازم برای تاک پلو :

 

 برنج  ۳ پیمانه
برگ مو ۳۰۰ گرم
 مرغ بدون استخوان  ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم
 پیاز  ۱ عدد
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه تاک پلو :
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.

برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.

تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

 

نکاتی برای تهیه تاک پلو :
۱٫ پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
۲٫ به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *