جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



با مصرف این گوشت به آلزایمر مبتلا می شوید

download

  • محققان با آزمایشات انجام شده دریافته اند که غلظت جیوه و BMAA در باله ها و ماهیچه های تمامی انواع کوسه ها به قدری هست که تهدیدی برای سلامت انسان تلقی شود.

دانشمندان دانشگاه میامی آمریکا در مطالعه ای جدید دریافته اند که غلظت بالایی از مواد سمی مرتبط با بیماری های عصبی در باله ها و ماهیچه های ۱۰ گونه کوسه ماهی وجود دارد.

تیم تحقیق در این مطالعه، باله ها و نمونه های بافت ماهیچه ای ۱۰ گونه کوسه ماهی یافت شده در اقیانوس آرام و اطلس را از لحاظ غلظت دو ماده سمی جیوه و β-N-methylamino-L-alanine (BMAA)بررسی کردند.

دبورا ماش، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعات اخیر ارتباط بین BMAA با بیماری های عصبی نظیر آلزایمر و اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) را نشان داده اند

به گفته محققان در حالیکه هم جیوه و هم BMAA برای سلامت پرخطر هستند، همراه با هم ممکن است دارای تاثیرات سمی قوی تری نیز باشند.

محققان با آزمایشات انجام شده دریافته اند که غلظت جیوه و BMAA در باله ها و ماهیچه های تمامی انواع کوسه ها به قدری هست که تهدیدی برای سلامت انسان تلقی شود.

ماش در این باره می گوید: «نتایج ما بیانگر این موضوع است که انسان های که از بخش های کوسه ماهی نظیر باله، گوشت و غضروف آن استفاده می کنند در معرض ریسک ابتلا به بیماری های عصبی قرار دارند

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)