جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



املت فرانسوی خوشمزه ترین صبحانه

3022_1

املت فرانسوی یکی از املت هایی است که بسیار خوشمزه و خوش رنگ میباشد.امروز قصد داریم این املت را به شما آموزش دهیم که صبحانه خوشمزه و متفاوتی را داشته باشید.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم:

 

– ۲ عدد تخم مرغ
– نمک و فلفل
– کره
– کمی پیازچه خرد شده

3022_1
طرز تهیه:

 

برای این کار باید از هر دو دست خود کار بکشید. یعنی با یک دست تاوه را تکان بدهید و با دست دیگر تخم مرغ ها را در تاوه هم بزنید. درست وقتی که تخم مرغ ها شکل گرفتند باید آن را روی هم تا کنید و املت را که زرد یک رنگ شده است را به بشقاب منتقل کنید.

قسمت بیرونی املت باید مثل اسکرامبل پف کرده باشد و قسمت داخلی آن مثل فرنی نرم و کمی شل باشد. اگر می ترسید تخم مرغ ها وا برن ترستان بی دلیل است چون با هم زدن تخم مرغ ها هنگام پخت امکان وارفتنشان وجود ندارد. من خودم بعد از یاد گرفتن این روش دوست ندارم تخم مرغ را به هیچ روش دیگری جز این سرو کنم.

3022_2
۱٫ تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم بزنید. البته نه به اندازه که تخم مرغ ها کف کند.

۲٫ تاوه را روی گاز گرم کنید. بعد از این که گرم شد کره را داخل آن بریزید. تاوه را تکان دهید تا کره به همه جای آن برسد. وقتی کره جلزولز کرد تخم مرغ ها را اضافه کنید.

۳٫ با یک دست تاوه را به عقب و جلو تکان دهید تا تخم مرغ ها نچسبد. و با دست دیگر آن را به صورت دایره ای هم بزنید.

۴٫ وقتی قسمت زیری تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد و شبیه به اسکرامبل کمی مرطوب شد دیگر تاوه را تکان ندهید و کمی آن را کج کنید تا املت در یک طرف تاوه قرار بگیرد.

۵٫ با استفاده از چنگال یک طرف املت را تا وسط آن تا کنید. طرف دیگر را هم تا وسط تا کنید.

۶٫ سپس با دقت املت را از تاوه طوری به بشقاب منتقل کنید که قسمت تا شده در زیر قرار بگیرد و معلوم نشود.

۷٫ هنگام سرو روی آن کمی پیازچه خرد شده بریزید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)