جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



آشنایی با میوه هایی که طعم شیرمادر را عوض می کند

image_13950421651822

  • مصرف بیش‌ازحد توت‌فرنگی  هنگام شیردهی می‌تواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانه‌های آن شامل گاز در معده، اسهال، بی‌قراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.

برخی نوزادان از شیر طعم دار خوششان می‌آید اما پس از مدتی دچار ناراحتی معده، بی‌قراری و تغییر در مدفوع می شوند و تمایلی به خوردن شیر مادر ندارند.با مصرف  کردن برخی میوه‌ها شیر مادر طعم بدی پیدا می کند و به گفته محققان شیر مادر فاسد  می‌شود.اما زیاده روی در کدام میوه‌ها چنین تأثیری دارد؟

  مرکبات :مصرف میوه‌هایی مانند پرتقال،انگور و لیمو  با اینکه سرشار از ویتامین C است اما طعم شیر را تند می‌کند.مرکبات باعث ناراحتی معده در کودک می‌شود.
توت‌فرنگی: مصرف بیش‌ازحد توت‌فرنگی  هنگام شیردهی می‌تواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانه‌های آن شامل گاز در معده، اسهال، بی‌قراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.
کیوی: مصرف این میوه ممکن است باعث ایجاد گاز معده و نفخ شکم در کودک شود.
گیلاس :گیلاس  در صورت مصرف زیاد می‌تواند مسهل باشد. بنابراین از مصرف آن  در زمان بارداری بپرهیزید.
آلو: این میوه نیز خاصیت مسهل دارد و مصرف زیاد آن باعث مشکل نوزاد می شود.

سیب:  اگرچه خوردن این میوه زیاد توصیه می‌شود اما فیبر موجود در آن می تواند باعث  نفخ  در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف  زیاد آن پرهیز کرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)