جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



یک کیسه آرد همیشه در یخچال خود داشته باشید

ارد

اگر موقع غذا پختن زیاد دستان خود را میسوزانید حتما یک کیسه آرد را در یخچال خود نگه دارید. دیگر لازم نیست وقتی میسوزید دستان خود را زیر آب بگیرید

چندی پیش هنگام پختن ذرت، چنگالم را در آب جوش کردم تا ببینم که ذرت ها آماده هستند یا خیر؟! ولی اشتباها دستم در آب جوش رفت! همان طور که داشتم جیغ و فریاد می کردم، یکی از دوستانم که یک دامپزشک ویتنامی است، وارد خانه شد و پرسید که مقداری آرد ساده دارم یا نه؟

من کیسه را آوردم و او دست مرا در آن فرو برد و به من گفت که دستم را به مدت ۱۰ دقیقه در آن آرد نگه دارم. و من هم همین کار را کردم.

او به من گفت که در ویتنام، مردی آتش گرفته بود و آنها در حالی که همه ترسیده بودند، برای خاموش کردن او کیسه ای آرد بر سر و تن او پاشیدند، و در کمال تعجب دیدند، نه تنها آن آرد آتش را خاموش کرد، بلکه باعث شده بود که او حتی یک تاول هم نزند!!!

خلاصه، من دستم را به مدت ۱۰ دقیقه در کیسه ی آرد نگه داشتم و وقتی آن را بیرون آوردم، دیدم که حتی یک رد قرمزی و یا تاولی روی آن وجود ندارد و از همه مهمتر، به هیچ عنوان دردی هم نداشت.

از آن زمان، من یک کیسه آرد برای زمان هایی که خودم را می سوزانم، در یخچال نگهداری می کنم. آرد سرد تأثیر بیشتری نسبت به آرد با دمای اتاق دارد. من از آرد استفاده کرده ام و تا به حال یک لک سوختگی، قرمزی و یا تاول نداشته ام.

حتی یک بار زبانم را سوزاندم و آرد را به مدت ۱۰ دقیقه روی آن گذاشتم. درد آن برطرف و سوختگی آن هم ناپدید شد!

آن را امتحان کنید! معجزه را تجزبه کنید! یک کیسه آرد در یخچال خود نگه دارید و از این کار خوشحال خواهید شد!

در ضمن باید اشاره کنم که محدوده ی سوخته شده را اول زیر آب سرد نگیرید! آن را مستقیما در آرد قرار داده و ۱۰ دقیقه نگه دارید

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)