جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

fo4095

کاسرول برنج و گوشت یک غذای بسیار خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم ان را آموزش دهیم.چاشنی این غذا سس سالسا میباشد که بسیار خوش طعم میباشد.فرانسوی ها از آن به عنوان پیش غذا استفاده میکنند

مواد لازم برای کاسرول برنج و گوشت :

 

 گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم
پیاز خرد شده۱ عدد
 رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپخوری
 برنج پخته۴ پیمانه
آبلیمو۲ قاشق سوپخوری
سس سالسا۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا۱ پیمانه
فلفل پاپریکا۱/۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

روش تهیه کاسرول برنج و گوشت :
ابتدا گوشت را آماده کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید.

وقتی گوشت کاملاً پخت، برنج و سس سالسا را اضافه کنید. حالا مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شود. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل هم بریزید. فلفل پاپریکا، پودر آویشن و آبلیمو را هم بریزید و هم بزنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مخلوط را داخل ظرف مورد نظر و پنیر را هم روی مواد بریزید. حالا ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده و خوراک آماده شود.

بعد از زمان ذکرشده، ظرف را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن :
سس سالسا را با ترکیب گوجه فرنگی رنده شده، زیره، فلفل قرمز، پونه خرد شده درست کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)