جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



چطوری خمیر سمبوسه درست کنیم

خمیر

معمولا اکثر افراد با نان لواش سمبوسه را درست میکنند ما امروز قصد داریم خمیری را به شما آموزش دهیم که سمبوسه شما را متفاوت و خوشمزه تر میکند.برای تهیه این خمیر با ما همراه باشید

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :

 

 آرد ۳ پیمانه
 روغن ذرت ۱/۳ پیمانه
 نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
 تخم مرغ۱ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
آب ولرمبه میزان لازم

طرز تهیه خمیر سمبوسه :

 

دستورالعمل آشپزی: ابتدا روغن را با آرد به هم بزنید و مخلوط کنید به طوری که کاملا یک دست شوند. نشاسته را با کمی نمک و ادویه را با آب ولرم و روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید و به هم بزنید و به هم بزنید تا خمیر نرمی شود. خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت بلکه باید نرم باشد. روی یک سطح یا سینی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وسیله ای مثل وردنه آن را صاف کنید و از آن گردی هایی کات کنید. می توانید هر بار به اندازه ی یک پرتقال خمیر بردارید و پهن کنید.

مواد داخلی سمبوسه را در آن بریزید و انتهای آن را بچسبانید و در روغن بگذارید.

توجه کنید که خمیر نباید ضخیم باشد تا محتوای داخلی سمبوسه در روغن و حرارت آن بپزد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)