معمولا اکثر افراد با نان لواش سمبوسه را درست میکنند ما امروز قصد داریم خمیری را به شما آموزش دهیم که سمبوسه شما را متفاوت و خوشمزه تر میکند.برای تهیه این خمیر با ما همراه باشید
مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :
آرد | ۳ پیمانه |
روغن ذرت | ۱/۳ پیمانه |
نشاسته | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب ولرم | به میزان لازم |
طرز تهیه خمیر سمبوسه :
دستورالعمل آشپزی: ابتدا روغن را با آرد به هم بزنید و مخلوط کنید به طوری که کاملا یک دست شوند. نشاسته را با کمی نمک و ادویه را با آب ولرم و روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید و به هم بزنید و به هم بزنید تا خمیر نرمی شود. خمیر نه باید زیاد شل باشد و نه زیاد سفت بلکه باید نرم باشد. روی یک سطح یا سینی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وسیله ای مثل وردنه آن را صاف کنید و از آن گردی هایی کات کنید. می توانید هر بار به اندازه ی یک پرتقال خمیر بردارید و پهن کنید.
مواد داخلی سمبوسه را در آن بریزید و انتهای آن را بچسبانید و در روغن بگذارید.
توجه کنید که خمیر نباید ضخیم باشد تا محتوای داخلی سمبوسه در روغن و حرارت آن بپزد