جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



چرا ویتامین B3 مهم است ؟

 

  1. ويتامين B۳ از اسهال و خونريزي جلوگيري از استفراغ جلوگيري مي‎كند از پيشرفت جوش‎هاي اكنه و اگزما و مسموميت جلوگيري مي‎كند.– ويتامين B۳ در ماهي، جگر، مرغ، برنج، جوانه جو و گندم، عدس، موز خشك، مخمر آبجو، خرما، جعفري، مارچوبه، كلم، اسفناج، چغندر، پنير و ماست وجود دارد.

این ویتامین یکی از مقاوم‌ترین مواد در طبیعت است. نیاسین در محیط‌های اسیدی، قلیایی، حرارت، نور و اکسیژن هوا مقاوم است و فقط مقدار مختصری در آب حل می‌شود. در یک طبخ معمولی ۱۵ تا ۲۵ درصد نیاسین از بین می‌رود. این ویتامین در تنفس سلولی دخالت دارد و در آزاد کردن انرژی از کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین‌ها دخالت دارد.

–    ويتامين B۳ براي تسريع گردش خون و پايين آوردن كلسترول مفيد است.

–    يكي از وظايف مهم ديگر ويتامين B۳ توليد انرژي و كمك به سلول‎ها در تنفس و جذب اكسيژن است.

–    ويتامين B۳ بازكننده رگهاي خوني است.

–    ويتامين B۳ كمك كننده سوخت و ساز كربوهيدارت‎ها، چربي‎ها و پروتئين‎ها مي‎باشد.

–    ويتامين B۳ از پيري زودرس جلوگيري مي‎كند.

–    ويتامين B۳ برطرف كننده ضعف و بي‎حالي و سرگيجه مي‎باشد.

–    كمبود ويتامين B۳  باعث ايجاد پلاگر و ناراحتي‎هاي عصبي و گوارشي مي‎شود.

–    ويتامين B۳ برطرف كننده اختلالات گوش و ورم لثه و معده مي‎باشد.

–    ويتامين B۳ حافظه را تقويت مي‎كند.

– ويتامين B۳ از اسهال و خونريزي جلوگيري از استفراغ جلوگيري مي‎كند از پيشرفت جوش‎هاي اكنه و اگزما و مسموميت جلوگيري مي‎كند.

– ويتامين B۳ در ماهي، جگر، مرغ، برنج، جوانه جو و گندم، عدس، موز خشك، مخمر آبجو، خرما، جعفري، مارچوبه، كلم، اسفناج، چغندر، پنير و ماست وجود دارد.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید