جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



چرا باید جو دو سر مصرف کنیم ؟

 

  • برای تقویت کودکان و افراد کهنسال و بیمارانی که دوره نقاهت را می‎گذارنند اگر جو را در آبگوشت یا شیر جوشانده میل کنند غذایی مقوی است البته جو پوست گرفته نباشد.– برای درمان کمردرد، درد پهلو و قولنج‎ها، جوی دوسر را با سرکه پخته به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

جو دو سر نسبت به دیگر غلات مصرف کننده ی کمتری دارد اما آشنا شدن با فواید این گیاه خالی از لطف نیست. جو دو سر طبعی سرد و طبیعت خشکی دارد. سرشار از مواد قندی و ازوته همچنین پروتئین ، چربی ، فسفر ، آهن ، کلسیم ، ویتامین A , و گروه ویتامین های B است. کسانی که از بیماری های پوستی رنج می برند هیچگاه خوردن جو دو سر را فراموش نکنند.

–    برای رفع یبوست جوی دوسر را بو داده آرد کنند مانند قهوه بجوشانید روزی ۲ الی ۳ استکان به مدت ۳ روز صبح ناشتا میل شود.

–    برای درمان بواسیر از جوی دوسر مانند شماره ۴ استفاده شود.

–    برای درمان نقرس ۲۰ گرم جو را در ۵ لیوان آب جوشانده روزی ۴ لیوان میل شود.

–    جهت سنگ کلیه از روش شماره ۶ استفاده شود.

–    برای درمان آب آوردن انساج به روش شماره ۶ استفاده شود.

–    جهت سرفه ، ورم حلق و حنجره و اخلاط خونی می‎توان از روش شماره ۶ استفاده کرد.

– برای تقویت کودکان و افراد کهنسال و بیمارانی که دوره نقاهت را می‎گذارنند اگر جو را در آبگوشت یا شیر جوشانده میل کنند غذایی مقوی است البته جو پوست گرفته نباشد.

– برای درمان کمردرد، درد پهلو و قولنج‎ها، جوی دوسر را با سرکه پخته به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

– برای رفع خستگی پاها، سرمازدگی و تاول زخم‎ها با جوشانده غلیظ کاه جو پاشویه کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید