جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



چرا باید جو دو سر مصرف کنیم ؟

 

  • براي تقويت كودكان و افراد كهنسال و بيماراني كه دوره نقاهت را مي‎گذارنند اگر جو را در آبگوشت يا شير جوشانده ميل كنند غذايي مقوي است البته جو پوست گرفته نباشد.– براي درمان كمردرد، درد پهلو و قولنج‎ها، جوي دوسر را با سركه پخته به صورت ضماد در محل درد بگذاريد.

جو دو سر نسبت به دیگر غلات مصرف کننده ی کمتری دارد اما آشنا شدن با فواید این گیاه خالی از لطف نیست. جو دو سر طبعی سرد و طبیعت خشکی دارد. سرشار از مواد قندی و ازوته همچنین پروتئین ، چربی ، فسفر ، آهن ، کلسیم ، ویتامین A , و گروه ویتامین های B است. کسانی که از بیماری های پوستی رنج می برند هیچگاه خوردن جو دو سر را فراموش نکنند.

–    براي رفع يبوست جوي دوسر را بو داده آرد كنند مانند قهوه بجوشانيد روزي ۲ الي ۳ استكان به مدت ۳ روز صبح ناشتا ميل شود.

–    براي درمان بواسير از جوي دوسر مانند شماره ۴ استفاده شود.

–    براي درمان نقرس ۲۰ گرم جو را در ۵ ليوان آب جوشانده روزي ۴ ليوان ميل شود.

–    جهت سنگ كليه از روش شماره ۶ استفاده شود.

–    براي درمان آب آوردن انساج به روش شماره ۶ استفاده شود.

–    جهت سرفه ، ورم حلق و حنجره و اخلاط خوني مي‎توان از روش شماره ۶ استفاده كرد.

– براي تقويت كودكان و افراد كهنسال و بيماراني كه دوره نقاهت را مي‎گذارنند اگر جو را در آبگوشت يا شير جوشانده ميل كنند غذايي مقوي است البته جو پوست گرفته نباشد.

– براي درمان كمردرد، درد پهلو و قولنج‎ها، جوي دوسر را با سركه پخته به صورت ضماد در محل درد بگذاريد.

– براي رفع خستگي پاها، سرمازدگي و تاول زخم‎ها با جوشانده غليظ كاه جو پاشويه كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)