جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



پیراشکی مارچوبه با سس آلو سیاه

fo3832

معمولا این مدل پیراشکی را با سس آلو سیاه میل میکنند.این غذا عصرانه بسیار خوشمزه ای است که امروز تصمیم داریم آن را به شما آموزش دهیم

مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مارچوبه :

 

 

سر مارچوبه باریک۱۰۰ گرم
 فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده ۱ عدد
 جوانه لوبیا۵۰ گرم
 سس آلوی سیاه۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
ورقه نازک خمیر۸ عدد
روغن جهت سرخ کردنمقداری

طرز تهیه پیراشکی مارچوبه :
مارچوبه، فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید.

کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید.

داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید، آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید.

روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید. هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند.

بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)