جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



پنج راز خوشمزه تر شدن غذاها

فقلبی

معمولا همه خانم ها دوست دارند مزه غذاهایی که میپزند خوب باشد و به مزه غذاهای رستوران نزدیک باشد.امروز قصد داریم پنج نکته عالی در مورد غذاها را بیان کنیم.

  •   اگر دوست دارید املتی تهیه کنید که اسفنجی و نرم باشد بهترین راه‌حل اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری   شیر به مایه املت است. این شیوه را برای تهیه املت معمولی و املت سبزی‌ها می‌توانید انجام دهید.شیر املت ها را نرم و اسفنجی میکند.

 

  •    پیش از سرخ‌کردن میگو و ماهی درون ماهی‌تابه از داغ‌شدن روغن مطمئن شوید و سپس مقدار اندکی نمک درون روغن بریزید. این کار مانع از چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف می‌شود.

 

  •    اگر در خانه گوجه فرنگی دارید که نرم و پلاسیده شده بهترین کار برای بانشاط کردن آن این است که به‌مدت ۱۰ساعت گوجه فرنگی را درون یک ظرف آب سرد درون یخچال قرار دهید.

 

  •    اگر پس از آبکشی کردن ماکارونی یا اسپاگتی رشته‌های آن به‌هم چسبید، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت بماند، سپس آن را آبکشی کنید.

 

  •    اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است بهترین کار برای از بین‌بردن شیرینی آن این است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم معتدل شود
اشتراک:


2 دیدگاه

  1. باعرض سلام وخسته نباشید. ازمطالب خوبتون استفاده کردم ولی یه چیزی رو متوجه نشدم قسمتی که واسه املت توضیح دادید باید ۲ قاشق چی اضافه کنیم که املت اسفنجی بشه ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید …

نظر خود را بیان کنید