جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



میرزا قاسمی غذای شمالی ها

14_1

این غذای ساده و خوشمزه که در اصل متعلق به شمال ایران است، طرفداران بسیاری در تمامی نقاط ایران دارد. می توانید آن را با نان یا برنج میل کنید.اگر به شمال کشور سفر کنید میتوانید از این غذای خوشمزه میل کنید و لذت ببرید

مواد لازم:

– بادمجان ۸ عدد
– گوجه فرنگی ۴ عدد
– سیر ۱ بوته
– تخم مرغ ۳ عدد
– نمک به میزان لازم
– فلفل به میزان لازم
– زردچوبه به میزان لازم
– روغن به میزان لازم

14_1طرز تهبه:

 

۱- بادمجان ها را روی شعله ی گاز و یا در فر کباب کنید تا کاملا نرم و پخته شوند و پوستشان بسوزد. پوست و سرهای بادمجان را جدا کنید. در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را سرخ کنید. برای این کار پوست آن ها را بگیرید، آن ها را ورقه ورقه کنید و تا مغز پخت و نرم شوند، تفت دهید. بعد از پخت بادمجان، آن را خیلی ریز خرد کنید.

۲-در ماهیتابه ای روی حرات متوسط کمی روغن گرم کنید. سیر را در آن تفت دهید تا نرم شده و عطر آن بلند شود.

۳-گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس بادمجان را اضافه کنید و بگذارید تا مواد برای ۲۰ دقیقه بپزد و آب آن ها کاملا کشیده شود.

۴-بر روی آن ها نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی زردچوبه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.

۵-مواد میرزا قاسمی را در یک طرف ماهیتابه جمع کرده و در سمت دیگر، تخم مرغ ها را بشکنید و سریع هم بزنید تا ببندد(می توانید این کار را در ماهیتابه ای دیگر هم انجام دهید). سپس تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

۶-میرزا قاسمی را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.

 

نکاتی در مورد تهیه ی میرزا قاسمی:

 

۱- بادمجان و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید. گوجه ها را برای چند لحظه در آب جوش بیاندازید و سپس پوستشان را جدا کنید. آن ها را ریز خرد کنید.

۲- سیر را با کنار چاقو له کرده و سپس ریز خرد کنید.

۳- قبل از کبابی کردن بادمجان یک برش روی آن بدهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)