جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



عوارض استفاده از ظروف یک بار مصرف

634973894639906373

  • در بسیاری از کشورها استفاده از ظروف یکبار مصرف با منشاء گیاهی و از بازمانده های نشاسته ذرت، برنج، سیب زمینی و گندم بسیار رایج شده است و این ظروف یکبار مصرف گیاهی در مدت ۳-۶ ماه در طبیعت تجزیه شده و به موادی سازگار با محیط زیست تبدیل می شوند

 

رضا شایسته در این ارتباط با اشاره به مشکلات بلند مدت استفاده از کیسه های پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف پلیمری برای محیط زیست و بهداشت محیط ، افزود : امروزه در بیشتر کشورهای جهان استفاده از این ظروف منسوخ و از رده خارج شده است ولی با این وجود در کشور ما به دلیل سادگی فرآیند تولید و نیز ارزان بودن مواد اولیه پتروشیمی، تولید آن همچنان در حجم بسیار وسیعی در حال انجام است.
وی ادامه داد: موادی که تجزیه آنها در خاک بین ۳۰۰-۵۰۰ سال به طول می انجامد و در طی این مدت با نفوذ مواد شیمیایی آن به زمینهای کشاورزی و منابع آبی اثرات جبران ناپذیری را بر سلامت انسانها و محیط زیست وارد می نماید  و همچنین سالانه شاهد مرگ هزاران گونه از جانوران آبزی و پرندگان بر اثر بلعیدن کیسه های نایلونی و یا گیر کردن در آنها هستیم.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست اسلامشهر اظهار داشت: در بسیاری از کشورها استفاده از ظروف یکبار مصرف با منشاء گیاهی و از بازمانده های نشاسته ذرت، برنج، سیب زمینی و گندم بسیار رایج شده است و این ظروف یکبار مصرف گیاهی در مدت ۳-۶ ماه در طبیعت تجزیه شده و به موادی سازگار با محیط زیست تبدیل می شوند و همچنین از بقایای آنها می توان در خوراک دام استفاده نمود.
بر اساس گزارش سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران، در کنار قوانین موجود ، فرهنگ سازی و آگاهی بخشیدن در مورد خطرات استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در رسانه ها، مدارس و مراکز آموزشی از طریق متولیان امر بهداشت و محیط زیست به منظور کاهش تقاضا و در نتیجه کاهش تولید این ظروف و در مقابل سرمایه گذاری و تحقیقات در امر تولید و استفاده از ظروف با منشاء گیاهی بسیار حائز اهمیت می باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید