جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه یک فلافل عالی و خوشمزه

fo3701

فلافل یکی از خوراکی هایی است که معمولا در وعده شام آن را درست میکنیم.این غذا بسیار کم خرج و خوشمزه میباشد.امروز قصد داریم یک فلافل بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه فلافل :

 

 

 روغن سبزیجات  ۲ قاشق سوپخوری
 پیاز کاملا ریز شده  یک عدد
 سیر کاملا ریز شده  یک حبه
نخود پخته یا کنسرو شده ۴۰۰ گرم
پودر زیره و گشنیز هر کدام یک قاشق چایخوری
برگ خرد شده گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد ساده نصف پیمانه (۷۵ گرم)

طرز تهیه فلافل:
یک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهید.

سیر و پیاز را به درون تابه اضافه کرده و ۳- ۲ دقیقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون یک همزن ریخته و نخود،‌ ادویه، گشنیز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

دست هایتان را آغشته به آرد کنید و از مخلوط، کوفته قلقلی هایی به قطر ۵ سانتیمتر تهیه کرده و آن‌ها را درون یک بشقاب، به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

یک قاشق سوپخوری از روغن باقیمانده را درون یک تابه نسوز ریخته و آن را روی حرات متوسط – زیاد قرار دهید.

هر طرف فلافل‌ها را حدود ۲- ۱ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید. بگذارید فلافل‌ها کمی خنک شوند.

در هر دست پیچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمایل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی میل کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید