جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه یک فلافل عالی و خوشمزه

fo3701

فلافل یکی از خوراکی هایی است که معمولا در وعده شام آن را درست میکنیم.این غذا بسیار کم خرج و خوشمزه میباشد.امروز قصد داریم یک فلافل بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه فلافل :

 

 

 روغن سبزیجات ۲ قاشق سوپخوری
 پياز كاملا ريز شده يک عدد
 سير كاملا ريز شده يک حبه
نخود پخته يا كنسرو شده۴۰۰ گرم
پودر زيره و گشنيزهر كدام يک قاشق چایخوری
برگ خرد شده گشنيز۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغيک عدد
آرد سادهنصف پيمانه (۷۵ گرم)

طرز تهيه فلافل:
يک قاشق سوپخوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهيد.

سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و ۳- ۲ دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يک همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

دست هایتان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلی هايی به قطر ۵ سانتیمتر تهيه كرده و آن‌ها را درون يک بشقاب، به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.

يک قاشق سوپخوری از روغن باقيمانده را درون يک تابه نسوز ريخته و آن را روی حرات متوسط – زياد قرار دهيد.

هر طرف فلافل‌ها را حدود ۲- ۱ دقيقه يا تا زمانی كه طلايی رنگ شوند حرارت دهيد. بگذاريد فلافل‌ها كمی خنک شوند.

در هر دست پيچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی ميل كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)