جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه گوشت و لوبیا غذای اصفهانی

fo3757

گوشت و لوبیا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه اصفهانی های عزیز میباشد امروز تصمیم داریم این غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم.ایمدوارم که ازخوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر :

 

 گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)  ۱۰۰ گرم
 سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله ۵۰۰ گرم
 لوبیا سفید ۲ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
پیاز یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه گوشت و لوبیا :
قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .

 

سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. سبزی ها را به گوشت و لوبیای نیم پز شده افزوده و پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.

پس از پخت آب گوشت و لوبیا را جدا کرده و با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و ترشی سرو می کنیم.

 

نکاتی برای پخت گوشت و لوبیا:
* در صورت دلخواه می توان هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می شود کشدارتر شود.
* در این غذا سبزی نباید ریز شود، فقط ساقه های جعفری و شنبلیله را گرفته و در صورت نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.
* می توان شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) برای عطر بیشتر اضافه کرد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید