افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه گوشت بره و سبزی

188870_fo3069

امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه با گوشت بره را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تههی این غذا به گوشت با استخوان نیاز داریم بهتر است از دنده استفاده شود

  • مدت زمان آماده‌سازي: ۱۰ دقيقه
  • مدت زمان پخت: ۱۵ دقيقه

مواد لازم :

  • گوشت بره بدون چربي و با استخوان: ۱۲ تكه
  • سس پستو: ۲ قاشق غذاخوري
  • نان غله خرد شده:  ۳ قاشق غذاخوري
  • گردوي خرد شده: يك قاشق غذاخوري
  • روغن گياهي: يك قاشق چاي‌خوري
  • سير:  ۲ حبه
  • اسفناج: ۲۵۰ گرم

روش تهیه :

۱. يك ظرف‌ نسوز را روي شعله خوب گرم كنيد و بره‌ها را درون آن قرار دهيد و هر طرف آنها را يك دقيقه سرخ كرده و سپس روي كاغذ روغني قرار دهيد.
۲.سس پستو، نان غله خرد شده و گردو را با هم مخلوط كنيد و روي بره بريزيد و آن را خوب روي گوشت فشار دهيد تا به آن بچسبد. سپس آن را در فري با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ دقيقه بپزيد.
۳.روغن را در ماهي‌تابه گرم كنيد و سير را اضافه كرده و يك دقيقه تفت دهيد. سپس اسفناج را نيز اضافه كنيد وحدود ۳ تا ۴ دقيقه ديگر تفت دهيد تا نرم
شود.
۴. بره‌ها را با اسفناج و هويج پخته‌ در يك بشقاب سرو كنيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *