جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه گوشت بره و سبزی

188870_fo3069

امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه با گوشت بره را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.برای تههی این غذا به گوشت با استخوان نیاز داریم بهتر است از دنده استفاده شود

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم :

  • گوشت بره بدون چربی و با استخوان: ۱۲ تکه
  • سس پستو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نان غله خرد شده:  ۳ قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • روغن گیاهی: یک قاشق چای‌خوری
  • سیر:  ۲ حبه
  • اسفناج: ۲۵۰ گرم

روش تهیه :

۱. یک ظرف‌ نسوز را روی شعله خوب گرم کنید و بره‌ها را درون آن قرار دهید و هر طرف آنها را یک دقیقه سرخ کرده و سپس روی کاغذ روغنی قرار دهید.
۲.سس پستو، نان غله خرد شده و گردو را با هم مخلوط کنید و روی بره بریزید و آن را خوب روی گوشت فشار دهید تا به آن بچسبد. سپس آن را در فری با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
۳.روغن را در ماهی‌تابه گرم کنید و سیر را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. سپس اسفناج را نیز اضافه کنید وحدود ۳ تا ۴ دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم
شود.
۴. بره‌ها را با اسفناج و هویج پخته‌ در یک بشقاب سرو کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید