جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک پوره سیب

5422_505

امروز قصد داریم کیک پوره سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.این کیک بسیار خوشمزه است و مزه آن شبیه به کیک قهوه میباشد

مواد لازم :

  • شكر:  ۲ فنجان
  • روغن: يك فنجان
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پوره سيب: ۲ و يك دوم فنجان
  • شكر آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
  • آرد: ۳ فنجان
  • جوش شيرين: يك قاشق غذاخوري
  • دارچين: يك قاشق غذاخوري
  • ادويه: يك قاشق غذاخوري

مواد لازم براي رويه:

  • شكر: يك چهارم فنجان
  • شكر قهوه‌اي: يك دوم فنجان
  • دارچين: يك قاشق چاي خوري
  • انواع مغزها: يك دوم فنجان


روش تهیه :

۱٫ فر را در دماي ۱۶۵درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.
۲٫   تمام مواد را با دست مخلوط كنيد. براي اين كار از مخلوط كن استفاده نكنيد.
۳٫  مواد را در ظرف ۲۳× ۳۳ سانتي متري كه قبلا چرب شده بريزيد.
۴٫   براي روي كيك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد و روي خمير بريزيد.
۵٫   حدود يك ساعت آن را در فر قرار دهيد.
۶٫  روي سيم مخصوص، كيك را سرد كنيد سپس آن را برش دهيد و با چاي يا قهوه نوش جان كنيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)