جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک پوره سیب

5422_505

امروز قصد داریم کیک پوره سیب را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.این کیک بسیار خوشمزه است و مزه آن شبیه به کیک قهوه میباشد

مواد لازم :

  • شکر:  ۲ فنجان
  • روغن: یک فنجان
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پوره سیب: ۲ و یک دوم فنجان
  • شکر آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۳ فنجان
  • جوش شیرین: یک قاشق غذاخوری
  • دارچین: یک قاشق غذاخوری
  • ادویه: یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رویه:

  • شکر: یک چهارم فنجان
  • شکر قهوه‌ای: یک دوم فنجان
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • انواع مغزها: یک دوم فنجان


روش تهیه :

۱. فر را در دمای ۱۶۵درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
۲.   تمام مواد را با دست مخلوط کنید. برای این کار از مخلوط کن استفاده نکنید.
۳.  مواد را در ظرف ۲۳× ۳۳ سانتی متری که قبلا چرب شده بریزید.
۴.   برای روی کیک تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
۵.   حدود یک ساعت آن را در فر قرار دهید.
۶.  روی سیم مخصوص، کیک را سرد کنید سپس آن را برش دهید و با چای یا قهوه نوش جان کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید