جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک زعفران و هل

1413820185276580

امروز قصد داریم کیک زعفران و هل را آموزش دهیم این کیک بسیار خوش طعم و خوش عطر میباشد.میتوانید این کیک را در عصرانه با چای و یا صبحانه میل کنید.برای تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم :
  •  تخم‌مرغ: ۴عدد
  •  شكر: نصف پيمانه سرپر
  •  وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
  •   هل پودرشده: يك قاشق چايخوري
  •  پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري
  •  شير: نصف پيمانه
  •  روغن مايع: نصف پيمانه
  •  آرد گندم: ۲پيمانه
  •  بيكينگ‌پودر: ۱/۵قاشق چايخوري
  •  شيرخشك: ۲قاشق سوپخوري
  •  گلاب: ۲قاشق سوپخوري
  •  موادلازم براي تزئين:
  •  عسل: ۴قاشق سوپخوري
  •  پودر پسته: ۴قاشق سوپخوري

 طرزتهیهآرد، بيكينگ‌پودر و شيرخشك را در كاسه‌اي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخم‌مرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسه‌اي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود ۸دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرام‌آرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي ۱۸۰درجه سانتيگراد به مدت ۲۰دقيقه در قالب‌هاي مافين و ۴۵دقيقه در قالب ۲۳×۲۳ بپزيد. سپس روي كيك‌ها عسل گرم و پودر پسته بريزيد.


فوت آشپزي

۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک می‌شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)