جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیک آلو سیاه

1422289608

کیک آلو سیاه یک کیک خیلی خوش طعم میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این کیک بسیار شیک و خوش رنگ میباشد.برای تهیه این کیک با ما همراه باشید.

  • زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • مقدار:  ۳ تا ۴ نفر

مواد لازم

  • کره:  ۱۸۵ گرم (به دمای محیط باشد)
  • شکر:  ۱۶۵ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۳۳۵ گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • شیر: سه‌چهارم لیوان
  • آلو سیاه: به تعداد موردنیاز

آماده‌سازی:
در ظرف جاداری کره و شکر را با همزن برقی، خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.
تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با شیر در دو مرحله به کره و شکر اضافه کنید.
مواد را داخل قالب (با قطر ۲۵ سانتیمتر، چرب‌شده و آردپاشی شده) بریزید.
آلوهای سیاه را که قبلا از وسط نصف کرده و هسته آنها را جدا کرده‌اید، روی پایه کیک بچینید.
روی گاز: در آخر کیک را در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

  • فوت آشپزی: آلوها را نباید روی خمیر فشار دهیم.
  • میزان کالری: ۴۴۴
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید