جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک آلو سیاه

1422289608

کیک آلو سیاه یک کیک خیلی خوش طعم میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این کیک بسیار شیک و خوش رنگ میباشد.برای تهیه این کیک با ما همراه باشید.

  • زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • مقدار:  ۳ تا ۴ نفر

مواد لازم

  • کره:  ۱۸۵ گرم (به دمای محیط باشد)
  • شکر:  ۱۶۵ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۳۳۵ گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • شیر: سه‌چهارم لیوان
  • آلو سیاه: به تعداد موردنیاز

آماده‌سازی:
در ظرف جاداری کره و شکر را با همزن برقی، خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.
تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با شیر در دو مرحله به کره و شکر اضافه کنید.
مواد را داخل قالب (با قطر ۲۵ سانتیمتر، چرب‌شده و آردپاشی شده) بریزید.
آلوهای سیاه را که قبلا از وسط نصف کرده و هسته آنها را جدا کرده‌اید، روی پایه کیک بچینید.
روی گاز: در آخر کیک را در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

  • فوت آشپزی: آلوها را نباید روی خمیر فشار دهیم.
  • میزان کالری: ۴۴۴
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)