جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیش گوجه و بوقلمون

3158_563

امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه با بوقلمون را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.امیدوارم که دوست داشته باشید.با ما همراه باشید

مواد لازم براي رويه:

  • گوجه تزئيني:  ۳۰۰ گرم
  • پنير پارمسان:  ۵۰گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه: ۳۰۰ ميلي‌ليتر
  • بوقلمون خرد شده: ۱۰۰ گرم
براي خمير:
  • آرد: ۱۸۰ گرم
  • كره خردشده:  ۱۴۰ گرم

 

روش تهیه كيش

۱٫مواد مخلوط شده رويه را روي خمير كيش يعني داخل ظرف پيركس ريخته و مقداري از پنير موزارلا را نگهداريد تا روي مايه پخش كنيد.
۲٫مواد را داخل فر بگذاريد و به‌مدت ۴۵ دقيقه بپزيد.
۳٫بعد از پخت، مواد را از فر خارج كرده و بگذاريد كمي خنك شود سپس ميل كنيد.

روش تهیه رويه

۱٫آرد و كره را با هم مخلوط كرده و ۸ قاشق آب سرد به آن اضافه كنيد تا خمير به دست آيد.
۲٫خمير را در يك ظرف پيركس پهن كنيد و فر را با ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد داغ كرده و خمير را با آلومينيوم فويل بپوشانيد و مقداري وزنه (لوبياي خام) روي آن بريزيد.
۳٫  ظرف پيركس را داخل فر به ‌مدت ۳۰ دقيقه قرار دهيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)