جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کیش گوجه و بوقلمون

3158_563

امروز طرز تهیه یک غذای خیلی خوشمزه با بوقلمون را برای شما عزیزان اماده کرده ایم.امیدوارم که دوست داشته باشید.با ما همراه باشید

مواد لازم برای رویه:

  • گوجه تزئینی:  ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمسان:  ۵۰گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  • بوقلمون خرد شده: ۱۰۰ گرم
برای خمیر:
  • آرد: ۱۸۰ گرم
  • کره خردشده:  ۱۴۰ گرم

 

روش تهیه کیش

۱.مواد مخلوط شده رویه را روی خمیر کیش یعنی داخل ظرف پیرکس ریخته و مقداری از پنیر موزارلا را نگهدارید تا روی مایه پخش کنید.
۲.مواد را داخل فر بگذارید و به‌مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
۳.بعد از پخت، مواد را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود سپس میل کنید.

روش تهیه رویه

۱.آرد و کره را با هم مخلوط کرده و ۸ قاشق آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیر به دست آید.
۲.خمیر را در یک ظرف پیرکس پهن کنید و فر را با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داغ کرده و خمیر را با آلومینیوم فویل بپوشانید و مقداری وزنه (لوبیای خام) روی آن بریزید.
۳.  ظرف پیرکس را داخل فر به ‌مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید