جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کوفته باقلا

کوفته باقلا یکی از کوفته هایی است که بعد از خوردن آن دوست دارید هر روز آن را درست کنید.این کوفته بسیار پرطرفدار میباشد و بسیار راحت است.برای آموزش تهیه این کوفته ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 گوشت مغز ران ۳ بار چرخ شده  ۵۰۰ گرم
 سبزی کوفته ریز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه)  ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
 برنج خیس خورده  ۱پیمانه
 مغز باقلا تمیز شده  ۴۰۰ گرم
 کره ۵۰ گرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
آلو ۱۰ عدد
نعناع داغ ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید