جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کباب گوشت و کنجد

کباب گوشت و کنجد

کباب را خیلی از افراد دوست دارند.امروز قصد داریم طرز تهیه یک کباب خیلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم جهت کباب گوشت و کنجد خوشمزه :
کنجد خام ۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم)
سویاسس ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)
شکر ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
سرکه یا آب لیموترش ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
روغن زیتون ۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر)
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر (کوبیده) ۲ حبه (۱۰ گرم)
فیله گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
کلم سفید و قرمز(خردشده) ۴۰۰ گرم
پیازچه(خردشده) ۶ عدد (۴۸ گرم)
تربچه(خردشده) ۴ عدد (۲۰ گرم)

 

روش تهیه کباب گوشت و کنجد:

کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.

 

جایگزین کباب گوشت و کنجد:

به جای فیله گـوساله از راسته گوسفند نیز میتوان استفاده نمود و به جای باربیکو ماهی تابه چدنی هم قابل استفاده است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)