جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کباب حسینی

dsc001721

درست کردن کباب هنر اصلی ایرانی های عزیز میباشد.معمولا آقایان در درست کردن کباب ماهر تر از خانم ها هستند امروز تصمیم داریم یک کباب بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.نام ان کباب حسینی میباشد.برای تهیه آن با ما همراه باشید

مواد لازم :

گوشت۱ کیلو
پیاز ریز۰/۵ کیلو
دنبه۲۵۰ گرم
فلفل سبز۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی۱ کیلو
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پیاز ۴-۵ ساعت خیس کنید . سپس گوشت را به سیخ های کوچک چوبی مخصوص این نوع کباب بکشید . به این ترتیب که به هر سیخ ، یک تکه گوشت ، یک تکه دنبه ، یک پیاز و یک فلفل سبز بکشید تا سیخ ها کاملاٌ پر شوند . سیخ ها را کف قابلمه بزرگی بچینید . گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی سیخ ها بگذارید . دوباره یک ردیف سیخ و یک ردیف گوجه فرنگی تا سیخ ها تمام شوند . آخرین ردیف باید گوجه فرنگی باشد . در دیگ را محکم ببندید و با حرارت بسیار کم بپزید . نمک را موقعی که کباب آماده شد ، بزنید تا گوشت سفت نشود . با همان سیخ ها در ظرف بچینید و سر سفره ببرید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)