جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کاسه های خرما و گردو

d2f230e13e

کاسه های خرما و گردو یک ایده خیلی عالی برای ماه مبارک رمضان و سفره های نذری شما میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه این کاسه ها را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم:

  •  خمير يوفكا مخصوص باقلوا: حدود ۱۰ ورق
  •  پودر دارچين: ۲ قاشق چاي‌خوري
  •  خرماي هسته گرفته: ۱۰ عدد
  •  مغز گردو: ۱۰ عدد
  •  پنيرخامه‌اي: ۱۰۰ گرم
  •  پودرشكر: ۳۵ گرم
  •  تخم‌مرغ: يك عدد
  •  آرد گندم: ۴۰ گرم
  •  مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  •  كره ذوب شده: ۴۰ گرم

روش تهیه :

ابتدا پنيرخامه‌اي، تخم‌مرغ، گردو خرد شده، دارچين، پودرشكر و آرد را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي آن‌قدر به هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. خميرها را به ابعاد ۶×۶ سانتي‌متر برش زده، قالب مافين سايز كوچكي را انتخاب كرده كه قطر دهانه آن حدود ۴ سانتي‌متر باشد. حدود ۵ تا ۶ تكه از خميرها را روي يكديگر قرار داده،‌ داخل قالب فشرده مي‌كنيم سپس از مايه آماده شده يك قاشق داخل كاسه حاصل مي‌ريزيم و روي هركدام را يك خرماي هسته گرفته و يك تكه گردو قرار مي‌دهيم. كاسه‌هاي حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)