جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه کاسه های خرما و گردو

d2f230e13e

کاسه های خرما و گردو یک ایده خیلی عالی برای ماه مبارک رمضان و سفره های نذری شما میباشد.امروز قصد داریم طرز تهیه این کاسه ها را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم:

  •  خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: حدود ۱۰ ورق
  •  پودر دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  خرمای هسته گرفته: ۱۰ عدد
  •  مغز گردو: ۱۰ عدد
  •  پنیرخامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  •  پودرشکر: ۳۵ گرم
  •  تخم‌مرغ: یک عدد
  •  آرد گندم: ۴۰ گرم
  •  مغز گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  •  کره ذوب شده: ۴۰ گرم

روش تهیه :

ابتدا پنیرخامه‌ای، تخم‌مرغ، گردو خرد شده، دارچین، پودرشکر و آرد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آن‌قدر به هم می‌زنیم تا یکدست شوند. خمیرها را به ابعاد ۶×۶ سانتی‌متر برش زده، قالب مافین سایز کوچکی را انتخاب کرده که قطر دهانه آن حدود ۴ سانتی‌متر باشد. حدود ۵ تا ۶ تکه از خمیرها را روی یکدیگر قرار داده،‌ داخل قالب فشرده می‌کنیم سپس از مایه آماده شده یک قاشق داخل کاسه حاصل می‌ریزیم و روی هرکدام را یک خرمای هسته گرفته و یک تکه گردو قرار می‌دهیم. کاسه‌های حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید