جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پودینگ نان

2015731252950a

پودینگ نان یک دسر خوشمزه میباشد که امروز طرز تهیه آن را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • نان سفيد خشك‌ و خردشده: ۴ فنجان
  • كشمش يا ميوه خشك: يك‌سوم فنجان
  • تخم‌مرغ زده‌شده: ۲ عدد
  • شير: ۲ فنجان
  • كره آب‌شده: يك‌چهار فنجان
  • شكر: يك‌دوم فنجان
  • دارچين: يك قاشق مرباخوري
  • جوز: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • وانيل: مقداري

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهايت گرم كنيد. ظرف سفالي يا شيشه‌‌اي با گنجايش ۵/۱ ليتر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نان و كشمش را مخلوط كنيد. تخم‌مرغ، شير، كره آب شده، شكر، دارچين، جوز و وانيل را مخلوط كرده و به مخلوط نان اضافه كنيد. پودينگ را در ظرف ريخته و ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد. كاردي را وسط پودينگ فرو بريد اگر تميز خارج شد، دسر آماده است آن را از فر بيرون آوريد. سپس از قالب در آوريد و روي الك سيمي خنك كنيد. اگر مايل بوديد با سس باتراسكاچ سرو كنيد.
پودينگ نان گلابي و زنجبيل (۸ نفر): به جاي كشمش از گلابي ريز خرد شده خشك استفاده كنيد. يك قاشق غذاخوري زنجبيل كريستال شده ريز خردشده به جاي دارچين اضافه كنيد. يك قاشق مرباخوري رنده پوست پرتقال به‌جاي جوز بريزيد.
پودينگ نان شكلاتي: به جاي كشمش از شكلات شيرين و شكلات نيمه شيرين خرد شده استفاده كنيد. جوز را حذف كنيد و يك‌دوم فنجان گردوي خردشده اضافه كنيد. سس باتر اسكاچ براي اين پودينگ مناسب نيست.

 توجه

 

در عکس مقداری شکلات به پودینگ اضافه کرده ایم که اختیاری میباشد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)