جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پودینگ نان

2015731252950a

پودینگ نان یک دسر خوشمزه میباشد که امروز طرز تهیه آن را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • نان سفید خشک‌ و خردشده: ۴ فنجان
  • کشمش یا میوه خشک: یک‌سوم فنجان
  • تخم‌مرغ زده‌شده: ۲ عدد
  • شیر: ۲ فنجان
  • کره آب‌شده: یک‌چهار فنجان
  • شکر: یک‌دوم فنجان
  • دارچین: یک قاشق مرباخوری
  • جوز: یک‌دوم قاشق مرباخوری
  • وانیل: مقداری

روش تهیه :

فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سفالی یا شیشه‌‌ای با گنجایش ۵/۱ لیتر را چرب کنید و کنار بگذارید. نان و کشمش را مخلوط کنید. تخم‌مرغ، شیر، کره آب شده، شکر، دارچین، جوز و وانیل را مخلوط کرده و به مخلوط نان اضافه کنید. پودینگ را در ظرف ریخته و ۵۰ دقیقه در فر بگذارید. کاردی را وسط پودینگ فرو برید اگر تمیز خارج شد، دسر آماده است آن را از فر بیرون آورید. سپس از قالب در آورید و روی الک سیمی خنک کنید. اگر مایل بودید با سس باتراسکاچ سرو کنید.
پودینگ نان گلابی و زنجبیل (۸ نفر): به جای کشمش از گلابی ریز خرد شده خشک استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری زنجبیل کریستال شده ریز خردشده به جای دارچین اضافه کنید. یک قاشق مرباخوری رنده پوست پرتقال به‌جای جوز بریزید.
پودینگ نان شکلاتی: به جای کشمش از شکلات شیرین و شکلات نیمه شیرین خرد شده استفاده کنید. جوز را حذف کنید و یک‌دوم فنجان گردوی خردشده اضافه کنید. سس باتر اسکاچ برای این پودینگ مناسب نیست.

 توجه

 

در عکس مقداری شکلات به پودینگ اضافه کرده ایم که اختیاری میباشد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید