جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه پاستا پنه با اسفناج

11939294_919036474810324_38981173_n

پاستا پنه با اسفناج یک غذای خیلی خوشمزه و مقوی میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.همان طور که میدانید اسفناج سرشار از آهن میباشد .این غذا برای کودکان عزیز خیلی مفید میباشد.

مواد لازم :
  •  اسفناج : ۵۰۰گرم
  •  روغن زیتون: ۲قاشق سوپخوری
  •  پنه آبکش شده: یک بسته ۵۰۰گرمی
  •  سرکه: یک قاشق غذاخوری
  •  سیر له شده: ۲حبه
  •  نمک و‌ فلفل سیاه: به مقدار لازم

 طرزتهیه

ابتدا ظرفی را با گنجایش ۵لیتر آب روی حرارت قرار می‌دهیم و تا زمان به جوش آمدن آب صبر می‌کنیم. سپس بعد از جوش آمدن آب ۲قاشق غذاخوری روغن و نمک را به آب‌جوش اضافه کرده و پنه را به آب در حال جوش افزوده و حدود ۱۰ دقیقه به آن زمان می‌دهیم تا پنه‌ها آماده برای آبکش کردن شود. تابه‌ای روی حرارت قرار داده و سیر را با روغن زیتون کمی تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود سپس اسفناج را همراه فلفل و نمک و روغن زیتون به صورت پوره در می‌آوریم.


فوت آشپزی

اضافه کردن سرکه به پنه باعث حفظ رنگ سس می‌شود و اینکه پنه رنگ سبز خودش را از دست ندهد.


در آخر پاستای آبکش شده را به همراه سرکه و کمی نمک فلفل به سس اسفناج اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم. درون ظرف مناسب کشیده و روی آن را با پوست پرتقال و بادام تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)