جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پاستا با سس قارچ

4389_294

امروز طرز تهیه یک پاستای خوشمزه با سس قارچ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم (برای ۴نفر)

پاستای لینگوئینی  ۴۰۰ گرم
قارچ   ۳۰۰ گرم (خرد شده)
روغن‌زیتون  ۲ قاشق غذا‌خوری
سیر   ۲ حبه (خرد شده)
آب‌ مرغ    یک لیوان سرخالی
خامه   ۱۵۰ گرم
پیازچه   ۴ عدد (خرد شود)
پودر آویشن  یک‌ قاشق چای‌خوری سرصاف
آب لیمو‌ترش  یک قاشق غذاخوری

پاستای لینگوئینی (Linguini) یک نوع پاستا با رشته‌های دراز و کمی پهن می‌باشد و ترکیب بسیار خوشمزه‌ای با سس قارچ می‌دهد.

طرز تهیه

۱. در یک تابه روغن ریخته، قارچ و آب لیموترش را به آن افزوده، تفت دهید. سپس سیر و پیازچه را افزوده و حرارت دادن را ادامه دهید تا آب قارچ کشیده شود.
۲. آب مرغ و خامه را به مخلوط قارچ افزوده هم بزنید (حرارت را کم کنید) تا کمی بجوشد و غلظت بگیرد (خیلی نجوشانید، چون خامه هنگام سرد شدن غلظت بیشتری پیدا می‌کند) پودر آویشن را هم به آن بیافزایید.
۳. پاستا را در یک قابلمه‌ی بزرگ آب‌جوش محتوی نمک و سرکه (با درب باز) بجوشانید تا مغز‌پخت شود. (نمک را زیاده از حد نریزید) سپس آن‌را آبکش کنید.
۴. در تابه‌ای دیگر، سوسیس را در کمی روغن سرخ کنید.
۵. پاستا را در یک کاسه بزرگ با سس آویشن و سوسیس به‌طور کامل مخلوط کنید.

نکته

میتوانید از هر نوع پاستای دیگری هم استفاده کنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید