افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری

fo3824

همان طور که میدانید میگو فسفر بسیار بالایی دارد و برای کودکان بسیار مفید است امروز تصممی داریم آموزش مرحله به مرحله یک غذای خوشمزه با میگو را آموزش دهیم

مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری :

 

 روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  ۱ عدد
 سیر له شده  ۴ حبه
سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود) ۲۲۵ گرم
نمک مقدار کمی
فلفل سیاه مقدار کمی
آب نصف فنجان
* مارچوبه ۳۴۰ گرم
میگو ۴۵۰ گرم (۱۶ تا ۲۰ عدد)
خلال پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

* مارچوبه (قسمت انتهایی آن را بریده و دور بریزید و باقی آن را خرد کنید)

 

 

طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری :
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه طبخ کنید. حالا سیر را نیز داخل ماهیتابه ریخته و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید و پیاز و سپس سیر را در آن طبخ بدهید

 

سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید.درب ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزند.

سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و بگذارید بپزند

 

تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید.

تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید

 

حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و درب آن را بگذارید تا زمانی که میگو بپزد (حدود سه تا چهار دقیقه). برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و بگذارید بپزند

 

 

بهتر است برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری به میگو و مارچوبه اضافه کنید

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *