جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه میگو سوخاری و اسفناج

در این پست قصد داریم یک غذای بی نهایت مقوی و خوشمزه را آموزش دهیم.این غذا برای کودکان به دلیل داشتن فسفر و آهن بسیارمناسب است .برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

میگو ۱۲ عدد
آرد سوخاری و شیر از هر کدام نصف پیمانه
پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام ۱/۴قاشق چایخوری
تخم‌مرغ یک عدد
اسفناج ۲۰ برگ کامل (۱۰۰ گرم)
آرد یک قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

 

میگوها را شسته و پاک می‌کنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید