در این پست قصد داریم یک غذای بی نهایت مقوی و خوشمزه را آموزش دهیم.این غذا برای کودکان به دلیل داشتن فسفر و آهن بسیارمناسب است .برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
میگو | ۱۲ عدد |
آرد سوخاري و شیر | از هر کدام نصف پيمانه |
پنير پارمسان | ۱/۴ پيمانه |
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل | از هر کدام نصف قاشق چايخوري |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | از هر کدام ۱/۴قاشق چايخوري |
تخممرغ | يك عدد |
اسفناج | ۲۰ برگ كامل (۱۰۰ گرم) |
آرد | يك قاشق چايخوري |
روغن زيتون | يك قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
ميگوها را شسته و پاك ميكنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط ميكنيم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار ميكنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مينماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه ميگذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت ميگذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر ميداريم. روغنزيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو ميگذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را ميچينيم.