افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه میگو سوخاری و اسفناج

در این پست قصد داریم یک غذای بی نهایت مقوی و خوشمزه را آموزش دهیم.این غذا برای کودکان به دلیل داشتن فسفر و آهن بسیارمناسب است .برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

میگو ۱۲ عدد
آرد سوخاري و شیر از هر کدام نصف پيمانه
پنير پارمسان ۱/۴ پيمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام ۱/۴قاشق چايخوري
تخم‌مرغ يك عدد
اسفناج ۲۰ برگ كامل (۱۰۰ گرم)
آرد يك قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه:

 

 

ميگوها را شسته و پاك مي‌كنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار مي‌كنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مي‌نماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت مي‌گذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر مي‌داريم. روغن‌زيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو مي‌گذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را مي‌چينيم.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *