جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مطنجن مرغابی غذای گیلانی

مطمنجن مرغابی یک غذای بی نهایت خوشمزه مخصوص شهر گیلان میباشد.برای درست کردن این غذا به مقداری رب انار نیاز داریم.امیدوارم که این غذا را دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم : برای ۶-۷ نفر

 

 

 

مرغابی۱عدد
مغز گردوی ساییده۵ -۶ پیمانه
غیسی هسته گرفته۲۵۰ گرم
کشمش بی هسته۲۵۰ گرم
رب انار۳-۴ قاشق غذاخووری
شکر۱-۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، روغن و دارچینبه میزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

 

رب انار و شکر را در یک پیمانه آب حل کنید . مرغابی و مغز گردو را با ۱ لیتر آب در دیگ روی آتش ملایم بار کنید و ۲ ساعت بپزید تا مرغابی بپزد و گردو به روغن بنشیند . در پایان ساعت اول محلول رب انار را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید . ۲-۳ قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید ،غیسی و کشمش را ۳-۴ دقیقه در آن تفت بدهید و اندکی دارچین بپاشید. غیسی و کشمش را به خورش اضافه کنید و بگذارید دیگ با در نیمه باز ۲۰/۱۵ دقیقه ریز جوش بزند . اگر رب انار شیرین باشد می توانید شکر را حذف کنید ؛ یا اگر ترشی آن کافی نباشد چند قاشق آب غوره یا آب لیمو اضافه کنید. این خورش را در گیلان معمولاٌ با مرغابی درست می کنند ؛ ولی البته مرغ هم می توان به کار برد ؛ در این صورت مرغ را ۳۵-۴۰ دقیقه پیش از پایان پخت مغز گردو در دیگ بگذارید ، وگرنه زیاد پخته می شود و از هم وا می رود .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)