جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مرغ مکزیکی با سالاد قارچ

20134258313589a.gif

مرغ مکزیکی با سالاد قارچ یک عصرانه خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.همچنین میتوانید در مراسم تولد هم از این سالاد استفاده کنید

مواد لازم:

سینه مرغ نصف یک عدد(مکعبی خورد بشه)

پیاز درشت ۱ عدد(خلال درشت خورد بشه)

فلفل دلمه ای ۱ عدد بزرگ

قارچ هرچی بیشتر بهتر(به اندازه)

سس هزار جزیره به اندازه

خیار شور متوسط ۳ تا ۴ عدد( نگینی خورد بشه)

ذرت شیرین نصف پیمانه

نخود فرنگی پخته یا کنسرو نخود فرنگی یک چارم پیمانه

 

و حالا طرز تهیه:

خیلی ساده دقیقا مثل خوراک مرغ و قارچ  پیاز رو با یه مقدار خیلی کم روغن بذارید خیلی اروم تفت بخوره که نرم بشه بعد یه مقدار فلفل قرمز و زردچوبه اضافه کنید و مرغ رو هم همینطور…وقتی مرغ رو اضافه کردید حدود یک دقیقه شعله رو بیشتر کنید و هم بزنید بعد در قابلمه رو ببندید و شعله رو کم کنید و اجازه بدید که مرغ با بخار خودش مغز پخت بشه...بعد از ۲۰ دقیقه فلفل دلمه رو هم اضافه کنید بعد از اینکه فلفل هم یه مقدار نرم شد وقت اضافه کردن قارچه…قارچ رو درشت خورد کنید بهتره…بعد به قارچا یه مقدار آبلیمو اضافه کنید و توی یه تابه که خیلی کم روغن ریختین روی شعله زیاد سرخشون کنید و بعد به مواد قبلی اضافه کنید حالا میتونید نخود فرنگی پخته و ذرت رو هم اضافه کنید

زیر شعله رو بیشتر کنید تا اگه قارچ آب انداخت زود بخار بشه و غذا آب نداشته باشه و خوب آبش کشیده بشه

بعد از اینکه کاملا آبش کشیده شد  گاز رو خاموش کنید و یکی دو دقیقه اجازه بدید یه مقدار از بخار بیفته بعد خار شور و به اندازه لازم سس رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید (میتونید اگه میخواید ساندویچ کنید یه مقدار پنیر رنده شده هم اضافه کنید)بعد توی نون باگت بریزید ونوش جوننننننننن

 

شما می توانید این غذا را با انواع سس تند سرو کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)