جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه مربای آلو زرد

3101_1

آلو زرد یکی از میوه های خوشمزه ای میباشد که امروز تصمیم داریم مربای آن را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و درست کنید و از خوردن ان لذت ببرید

مواد لازم:

 

– آلوزرد درسته: ۲۰ عدد
– شکر: حدود یک کیلوگرم
– جوهر لیمو: یک قاشق چایخوری
– آب: حدود نیم لیتر
– در صورت تمایل، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه

 

3101_1
روش تهیه:

 

۱٫ برای آماده کردن مربای آلوزرد ابتدا آب و شکر را به جوش می‌آوریم. سپس آلوها را داخل شهد می‌جوشانیم، تا جایی که پوست‌شان ترک بخورد.

۲٫ حالا آلوها را از شهد خارج کرده، کنار می‌گذاریم.

۳٫ در این مرحله جوهرلیمو را به شهد اضافه می‌کنیم و شهد را می‌جوشانیم تا قوام بیاید.

۴٫ سپس آلوها را پوست کنده، دوباره داخل شهد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم چند جوش بزند. بعد مربا را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بهتر است به جای یخچال مربا را در فریزر نگهداری کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)