جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده و تره فرنگی

fo3878

ماهی سالمون یکی از خوشمزه ترین ماهی هاست .امروز تصمیم داریم این ماهی خوشمزه را با تره فرنگی مزه دار کنیم.بدون شک از خوردن این غذا لذت خواهید برد

مواد لازم ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی :

 

 

فیله ماهی سالمون بدون پوست ۴۵۰ گرم
 سویا سس شیرین  ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
 شکر قهوه ای ۱ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
روغن ذرت ۴ قاشق غذاخوری
تره فرنگی ۴۵۰ گرم
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی :
با استفاده از یک چاقوی تیز فیله ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرف کم عمق غیر فلزی قرار دهید. سپس سویا سس شیرین، سس کچاپ گوجه فرنگی، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط سس بدست آمده را روی ماهی ها ریخته و کاملا هم بزنید و حدود سی دقیقه کنار بگذارید تا به خورد ماهی برود.

طرز تهیه ماهی سالمون,ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی

با استفاده از یک چاقوی تیز فیله ماهی سالمون را به قطعات کم عرض بریده و در ظرفی قرار بدهید

در همین فاصله سه قاشق غذاخوری روغن ذرت را در یک ظرف دیگر حرارت دهید. تره فرنگی را به ظرف اضافه کرده و روی حرارت زیاد به مدت ده دقیقه تفت دهید تا ترد و برشته شوند.

پخت ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی به سبک شرقی ها, نحوه درست کردن ماهی سالمون با تره فرنگی

تره فرنگی ها را با روغن زیتون تفت بدهید تا ترد و برشته شوند

با یک کف گیر سوراخ دار تره فرنگی ها را با دقت از ظرف بیرون آورید و داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. مابقی روغن را به ظرف اضافه نمایید. ماهی و سس را درون روغن ریخته و به مدت دو دقیقه آن ها را بپزید.

ماهی های پخته را بر روی تره فرنگی های داخل ظرف پذیرایی قرار دهید. غذا را با فلفل قرمز خرد شده تزیین کرده و بالافاصله میل نمائید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید