جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ماهی سالمون با سس خردل عسلی

fo3612

ماهی سالمون یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین ماهی ها میباشد.امروز تصمیم داریم ماهی سالمون رو با سس خردل عسلی امتحان کنیم.این غذا با فر درست میشود

مواد لازم برای سالمون با سس خردل عسلی :

 

 

 فیله سالمون۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم
* خردل عسلی ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده۳ حبه
 روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
شوید تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نمکمقدار کمی

* خردل عسلی: ۳ قاشق غذاخوری (یک و نیم قاشق غذاخوری عسل به اضافه ی یک و نیم قاشق غذاخوری خردل)

 

 

طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

 

پخت سالمون با سس خردل,طرز تهیه سالمون با سس خردل

سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید

سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته کرده و آنها را روی سینی فر بچینید. حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.

 

نحوه طبخ ماهی, طبخ انواع ماهی

با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید

سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سالمون ها بپزند (البته نه خیلی!). اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا بعد از بیرون آوردن از فر به خاطر حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)