جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه مارمالاد پرتقال

marmalad-sib-1

امروز قصد داریم مارمالاد پرتقال را آموزش دهیم.مواد اصلی این مارمالاد پرتقال و شکر میباشد.برای تهیه این مارمالاد با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •  پرتقال بدون پوست: یک کیلوگرم
  •  رنده پوست پرتقال: به میزان لازم
  •  شکر: ۲ کیلو‌گرم
  •  اسانس پرتقال: یک قاشق چای‌خوری
  •  ژلاتین: ۶ ورق
  •  گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
  •  جوهرلیمو: ۲ قاشق چای‌خوری

روش تهیه :

ابتدا پرتقال‌ها را که پوست کنده‌ایم خرد کرده و هسته می‌گیریم و داخل پارچ میکسر ریخته و مقداری شکر به آن اضافه می‌کنیم. بعد از میکس‌کردن مایه کاملا یکدست آن را داخل قابلمه‌ای مسی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم؛ بقیه شکر را به مواد اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا مارمالاد بجوشد و بلوری شود. قبل از اینکه مارمالاد قوام آید کف شکر را نیز می‌گیریم تا مارمالاد کدر نشود. در‌نهایت ژلاتین نرم شده را به همراه جوهر لیمو و اسانس و گلوکز روی حرارت به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم می‌زنیم تا گلوکز ذوب شود. مارمالاد را در دمای محیط می‌گذاریم تا خنک شود. در این زمان در صورت دلخواه مقداری رنده پوست پرتقال را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آن را در شیشه‌های مخصوص مارمالاد ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید