جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

untitled-3

معمولا همه خانم ها لازانیا را با گوشت درست میکنند اما امروز تصمیم داریم این غذا را با کدو تنبل درست کنیم.پیشنهاد میکنم اگر به کدو تنبل علاقمند هستید حتما با آن لازانیا درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم : برای ۶ نفر

 

قارچ تازه و خرد شده ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک،خرد شده ۱ عدد
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری
کدو کنسرو شده ۱ قوطی
خامه ۲/۱ فنجان
نعنا خشک شده ۱ برگ
فلفل کوبیده شده ۱ قاشق چایخوری
پاستای خام ۹ عدد
پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی) ۱ فنجان
پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده ۱ فنجان
پنیر پارمیسان (ایتالیایی) ۴/۳ فنجان

 

 

طرز تهیه :

 

در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس ۲/۱ فنجان از پنیر ریکوتا ،‌۲/۱ فنجان پنیر مازارلا و ۴/۱ فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت ۳۷۵ درجه بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از ۴۵ دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید