جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

untitled-3

معمولا همه خانم ها لازانیا را با گوشت درست میکنند اما امروز تصمیم داریم این غذا را با کدو تنبل درست کنیم.پیشنهاد میکنم اگر به کدو تنبل علاقمند هستید حتما با آن لازانیا درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم : براي ۶ نفر

 

قارچ تازه و خرد شده۵۰۰ گرم
پياز کوچک،خرد شده۱ عدد
نمک۲/۱ قاشق چايخوري
روغن زيتون۲ قاشق چايخوري
کدو کنسرو شده۱ قوطی
خامه۲/۱ فنجان
نعنا خشک شده۱ برگ
فلفل کوبيده شده۱ قاشق چايخوري
پاستاي خام۹ عدد
پنير کم چرب ريکوتا (ايتاليايي)۱ فنجان
پنير مازارلاي ايتاليايي (پنير سفيد سفت) ؛ بريده شده۱ فنجان
پنير پارميسان (ايتاليايي)۴/۳ فنجان

 

 

طرز تهیه :

 

در يک قابلمه کوچک قارچ ، پياز و يک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذاريد تا سرخ شوند؛ حالا اين مايع را کنار بگذاريد. در يک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقيمانده نمک را مخلوط کنيد.
۲/۱ فنجان سس کدو را ته ماهيتابه پخش کنيد. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روي پاستا بريزيد. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنيد. سپس ۲/۱ فنجان از پنير ريکوتا ،‌۲/۱ فنجان پنير مازارلا و ۴/۱ فنجان پنير پارميسان را اضافه کنيد. دوباره سس کدو و پاستا را روي مخلوط تان بريزيد. آنقدر اين کارتان را ادامه دهيد تا ظرف تان پر شود.
ظرف را با يک ورق آلومينيوم پوشانده و در درجه حرارت ۳۷۵ درجه بمدت ۴۵ دقيقه بگذاريد تا بپزد.پس از ۴۵ دقيقه ظرف را بيرون آورده پنير پارميسان را روي آن رنده کرده و پخش کنيد. دوباره ظرف را به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا پنيرها آب شوند. حالا ظرف را بيرون آورده و قبل از بريدن بگذاريد ده دقيقه اي بماند تا سرد شده تا بتوانيد براحتي آن را برش بدهيد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)