جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه لازانیا با نان تست

کودکان و نوجوانان به لازانیا و انواع غذاهای پنیری بسیار علاقه دارند.امروز تصمیم داریم یک لازانیای متفاوت را آموزش دهیم.این لازانیا با نان تست درست میشود و بسیار خوشمزه میباشد

  • مواد لازم :

 

 

 

نان تستبه مقدار لازم
پنير ورقه ایبه مقدار لازم
گوشت چرخ شده۳۰۰ گرم
پياز رنده شده۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل دلمه سبز۱ عدد
رب گوجه فرنگي۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و ادويهبه مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شدهبه مقدار لازم

 

 

مواد لازم براي سس بشامل:

 

 

 

آرد سفيد۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
پياز سفيد نرم شده۱ عدد
شیر۲ ليوان

 

طرز تهيه سس بشامل:

 

 

 

كره را در ماهيتابه ريخته روی حرارت ملايم قرار دهيد سپس پياز سفيد نرم شده را به كره اضافه كرده كمی تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس آرد را به كره اضافه كرده كمی تفت داده سپس شير را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مايه نرمی حاصل شود.

 

 

طرز تهيه مايه گوشتي لازانيا:

 

 

پياز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده همراه پياز به مدت ۲۰ دقيقه تفت دهيد سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. روي گوشت كمی آبجوش همراه رب گوجه فرنگی ريخته بگذاريد به مدت ۳۰ دقيقه بپزد و آب آن تمام شود.

 

 

طرز تهيه لازانيا :

در ظرف پيركسي كمي سس بشامل ريخته و با قاشق روي آن را صاف كرده طوريكه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهاي تست را به ترتيب كنار هم در ظرف بچينيد.روي نان های تست را با پنير ورقه ای پوشانده سپس روی پنير را با مايه گوشتی بپوشانيد.

روی گوشت را با نان های تست پوشانده سپس روی تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روی سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد.ظرف را به مدت نيم ساعت در فری كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روی پنير طلايی رنگ شود.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)