جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه قورمه سبزی هندی

fo3867

هندی ها بر خلاف ما ایرانی ها این غذا را با نان سرو میکنند.همان طور که میدانید اکثر غذاهای هندی بسیار تند میباشد همچنین این غذا هم باید تقریبا تند باشد پس اگر به تندی علاقه دارید این غذا را امتحان کنید

مواد لازم برای قورمه سبزی هندی :

 

 

 گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه ریز خرد شده ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده ۱ قاشق چایخوری
 هل سیاه۲ عدد
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
زیره سیاهنصف قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
ساقه دارچین۲ تکه ۲٫۵ سانتیمتری
نمک۱ قاشق چایخوری
ماست ساده۱۵۰ میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شدهنیم کیلو
روغن۱۵۰ میلی لیتر
پیاز خلال شده۲ عدد
آب۶۰۰ میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده۲ عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست

 

 

مواد لازم جهت تزیین قورمه سبزی هندی :

 

 

برگ گشنیز تازه خرد شدهمقداری
 فلفل سبز تند خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه قورمه سبزی هندی :
گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، دارچین، نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید.

گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.
روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید.

گوشت را اضافه نموده و حدود ۵ دقیقه آن ها را سرخ نمایید. حرارت را کم نمایید، آب را اضافه نموده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید.

۵ گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد.

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید.

 

 

توصیه سر آشپز:
قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)