جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی گردویی

شیرینی

به عید نوروز که نزدیک میشویم همه خانم ها به دنبال امتحان کردن شیرینی های خوشمزه میباشند تا برای نوروز آماده باشند و به راحتی بتوانند یک شیرینی خوشمزه را درست کنند.امروز قصد داریم یک شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم:

 

زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد

پودر قند: ۲۰۰ گرم

گردو: ۲۰۰ گرم،  نیمکوب

پودر هل: یک قاشق چای‌خوری

یا وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

 

روش تهیه:

۱- زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید.

۲- گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۵۰درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.

 

نکات:

۱- در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد.

۲- اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود.

۳- می‌توانید به جای گردو از کنجد، پسته یا هر مغز خام دیگری استفاده کنید.

۴- کمی زعفران دم‌کرده، رنگ و طعم بهتری به شیرینی می‌دهد.

این شیرینی به علت خشک بودن می توانید مدت طولانی استفاده کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)