جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی پیروک

شیرینی پیروک

امروز قصد داریم یک شیرینی شیک و خوشمزه را آموزش دهیم.این شیرینی بسیار راحت و ساده میباشد.مواد اصلی این شیرینی آرد و شکر و تخم مرغ میباشد.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پیروک :

کره ۱۵۰ گرم

شکر ۹۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

آرد ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه

زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

 

 

طرز تهیه شیرینی پیروک :

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه و راحت, ابتدا قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اصافه کنید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید.

حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کرده و به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .

بعد مارمالاد را روی آن ریحته و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.

حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .

سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.

اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)