جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه شیرینی میکادو به سبک مجلسی

میکادو به سبک مجلسی

شیرینی میکادو را همه دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.همیشه در ایام نوروز .تولد ها.مهمانی ها آن را میل میکنید امروز قصد داریم طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید

طرز تهیه :

 

آرد را الک کنید و با حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه تفت بدید .

روغن را کم کم اضافه کنید . (روغن را یکباره اضافه نکنید . مخلوط به دست اومده باید کمی از ماست شل تر باشه .) .

حالا پودر قند رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید که ته نگیره .

دارچین و پودر هل و کاکائو را هم اضافه کنید و هم بزنید .

۵ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید و مایع را از رو حرارت بردارید .

نان میکادو ها رو نصف کنید .

از مواد روی اولین نون بمالید .

نون بعدی میکادو را روی نون اول قرار بدید و با دست کمی فشار بدید تا نونا خوب به هم چسبیده بشه .

تا چهارمین نون همینجوری تکرار کنید .

روی شیرینی میکادو رو با هر چی دلتون خواست تزیین کنید …در این تزیین از پودر نارگیل ، ترافل رنگی و شکلات تخته ای استفاده شده.

 

 

نکته :

۱- سعی کنید از قابلمه چدن یا تفلون استفاده کنید که گرما رو بیشتر نگه می داره و موادتون گرم بمونه .

۲- سرعت عمل داشته باشید .

۳- اگه مواد میکادو سرد شد یه کم روغن بهش بزنید و روی حرارت بزارید تا شل بشه .

۴- میتونید مواد میکادو رو روی شعله کم گاز یا روی بخاری بزارید تا نبنده .

 

این شیرینی را می توانید به عنوان یک عصرانه در کنار خانواده میل کنید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)