جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سوپ مرغ با نودل

pages_2013_2_22_10_35_48

سوپ مرغ و نودل را خیلی از کودکان دوست دارند امروز قصد داریم یک سوپ مرغ با نودل عالی را به شما عزیزان آموزش دهیم این غذا بسیار سالم و خوش طعم میباشد.

مواد لازم :
  • گوشت مرغ خرد شده: ۱۳۰۰ گرم
  • آب: ۸ فنجان
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • نمك: ۲ قاشق مرباخوري
  • فلفل: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • برگ بو: يك عدد
  • هويج خرد شده: ۲ عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: ۲ ساقه
  • نودل: يك و يك‌دوم فنجان
  • جعفري تازه ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهیه :

در قابلمه‌اي چدني يا استيل ،مرغ، آب، پياز، نمك، فلفل و برگ بو را به جوش آوريد. حرارت را كم كنيد، در ظرف را ببنديد و ۹۰ دقيقه مرغ را بپزيد. مواد را از صافي رد كنيد. اگر از مرغ با استخوان استفاده كرديد استخوان‌ها را جدا كنيد و دور بريزيد. گوشت مرغ را خرد كنيد و كنار بگذاريد. برگ بو را هم دور بريزيد. روغن اضافي روي آب را بگيريد. آب مرغ را به جوش آوريد، هويج و كرفس را اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد. ۵ دقيقه صبر كنيد سپس نودل را بريزيد، در ظرف را ببنديد و ۵ دقيقه ديگر صبر كنيد تا نودل بپزد. گوشت مرغ و جعفري را اضافه كنيد، كمي هم بزنيد و سرو كنيد. (۸‌نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید