جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سوپ سرد

sop

سوپ سرد یک پیش غذای خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سوپ مخصوص تابستان میباشد و در کمتر از بیست دقیقه آماده میشود

  • زمان آماده‌سازی: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت:   صفر دقیقه
  • مقدار:  ۲-۱ نفر

مواد لازم
  • ماست پرچرب: یک کیلو
  • سبزی معطر: ۲۰۰ گرم (نعناع، ترخون، سرزه و ریحان)
  • خیار: ۳۰۰ گرم
  • مغز گردو: ۲۰۰ گرم
  • کنجد سفید: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پودر گل‌محمدی: یک قاشق سوپ‌خوری
  • نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ماست را در ظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و به ماست اضافه کنید. خیار را با پوست رنده درشت کرده و به ماست اضافه ‌کنید. گردوها را نگینی خرد کرده، همراه با کنجد و کشمش پلویی نمک و فلفل و پودر گل‌محمدی و نعناع خشک به ماست افزوده، خوب مخلوط کنید. روی این سوپ را با گل‌محمدی و نعناع خشک و کشمش پلویی تزیین کنید. این سوپ را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به عنوان پیش غذا سرو کنید.

  • میزان کالری:۱۷۰ کالری
اشتراک:


۱ دیدگاه

نظر خود را بیان کنید