جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سوپ ترکیه ای

سوپ ترکیه ای

با شروع شدن فصد سرما خیلی از افراد سوپ را به عنوان پیش غذا ترجیح میدهند به بقیه پیش غذاها. این سوپ یک غذای کامل برای افرادی که سرما خوردگی دارند میباشد

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

 

دال عدسنصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندمیک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب
۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
 نمکیک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشکیک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمزنصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
ارزش غذایی در یک پرس

 انرژی ۱۴۲ کالری
پروتئین۵ گرم
چربی۵٫۸ گرم
کربوهیدرات۱۸٫۴ گرم
کلسیم۱۷ میلیگرم
آهن۱٫۵۳ میلیگرم
فسفر۸۹ میلیگرم
روی۱ میلیگرم
سدیم۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ۲۳۱ IU
تیامین۰٫۸ میلیگرم
ریبوفلاوین۰٫۰۶ میلیگرم
نیاسین۰٫۷۸ میلیگرم
ویتامین ث۱ میلیگرم

 

دوستانی که از وجود کره در سوپ خوشتان نمی آید می توانید از روغن مایع  بریزید .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)