جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه سالاد خیار اندونزی

salad(2)

سالاد خیار اندونزی یکی از سالاد های خوشمزه ای میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این سالاد خوشمزه مخصوص روزهای گرم تابستان میباشد.امیدوارم که از خوردن این سالاد لذیذ لذت ببرید.

مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :

۱ خیار، پوست کنده و قطعه قطعه
۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشت تر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :

خیار قطعه قطعه، پیاز قرمز و گشنیز را در یک ظرف مخلوط کنید.

سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.

روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم تا طعم خوب و خنکی را تجربه کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)