همان طور که میدانید ایرانی ها زیاد به خوردن سالاد اسفناج عادت ندارند .امروز قصد داریم طرز تهیه یک سالاد خیلی خوشمزه را آموزش دهیم بدون شک با خوردن این سالاد دوست دارید همه روزه آن را درست کنید.
استارت با اسفناج
اسفناج به عنوان پایه اصلی این سالاد، طعم متفاوتی به آن می دهد.
مزه ماجرا تخم مرغ پخته (سفت شده)
اگر طعم اسفناج برای شما چندان خوشایند نیست، تخم مرغ سرشار از پروتئین می تواند طعم سالاد را برای شما هیجان انگیزتر کند.
افزودنی باحال پنیر پارمزان
بانمک بودن عجیب این پنیر در سالاد اسفناج حتما توجه شما را جلب خواهد کرد.
و بالاخره آخر داستان سرکه بالزامیک
این سالاد گستره متفاوتی از طعم های گوناگون دارد به همین خاطر کمی سرکه ترش و شیرین بالزامیک مزه این سالاد را کامل می کند
از ذهنتان کمک بگیرید
اگر دوست دارید می توانید به جای پنیرپارمزان از پنیرهای دیگری استفاده کنید؛ مثلا:
- فتا
- گودا
امتیاز شما به این دستور پخت