جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه سابله

1425911572226310

امروز طرز تهیه سابله را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.سابله یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که معمولا در ایام عید نوروز آن را درست میکنند.این شیرینی بسیار خوشمزه و راحت میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • آرد: ۴۷۵ گرم
  • روغن جامد: ۳۲۵ گرم
  • بادام پوست‌گرفته  و چرخ شده: ۳۰۰ گرم
  • پودر قند: ۳۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • رنده پوست پرتقال: یک قاشق چای‌خوری
  • پسته: به مقدار دلخواه

روش تهیه:

ابتدا روغن، پودر قند، زرده تخم‌مرغ و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی آن‌قدر هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شوند. سپس آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط می‌کنیم.‌ پس از آن، پودر بادام را به مواد اضافه می‌کنیم و حسابی چنگ می‌زنیم تا خمیری شکل شود. خمیر حاصل را داخل کیسه نایلونی گذاشته و حدود ۶ ساعت اجازه می‌دهیم  استراحت کند. خمیر حاصل را به قطر نیم‌سانتی متر روی صفحه کار که از قبل آردپاشی کرده‌ایم پهن می‌کنیم و با کاتر دلخواه آن را قالب می‌زنیم و در سینی فر می‌چینیم. می‌توانیم روی سابله را با برس به سفیده تخم‌مرغ آغشته کنیم یا اینکه به همین شکل روی آن پسته بریزیم و داخل فر قرار دهیم. این شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم. شیرینی‌های داخل سینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت دست نمی‌زنیم تا خودشان را کامل بگیرند. سپس آنها را به ظرف مورد نظر منتقل می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید